خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم تهران پیروزی مقاومت فلسطین را جشن می‌گیرند

مهر | سیاسی | جمعه، 31 اردیبهشت 1400 - 23:06
مردم تهران فردا شنبه با حضور در میدان فلسطین پیروزی گروه‌های مقاومت فلسطینی در مقابل رژیم صهیونیستی را جشن خواهند گرفت.
مقاومت،فلسطين،صهيونيستي،رژيم،نبرد

به گزارش خبرگزاری مهر، تجمع مردمی به مناسبت پیروزی ملت مظلوم فلسطین در برابر رژیم خبیث صهیونیستی فردا شنبه اول خردادماه ساعت ۱۰ صبح در میدان فلسطین تهران برگزار می‌شود.
به گزارش مهر، نبرد سخت و طاقت‌فرسای گروه‌های مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی تحت عنوان «شمشیر قدس» سرانجام پس از ۱۲ روز ساعت ۲ بامداد امروز جمعه پس از اعلام آتش بس، به پایان رسید.
همانطور که پیش بینی می‌شد، رژیم صهیونیستی علیرغم رجزخوانی‌های فراوان، تحت فشار حملات موشکی و گسترده گروه‌های مقاومت در نهایت تَن به پذیرش آتش بس داد.
صهیونیست‌ها در حالی میدان نبرد با مقاومت فلسطین را ترک کردند که در نهایت مجبور شدند نسبت به توقف تجاوزات خود در منطقه «شیخ جراح» به گروه‌های مقاومت تضمین‌هایی بدهند.