زیاد النخاله: با طرح مصر برای آتشبس موافقت کردهایم
تسنیم
|
بینالملل
|
جمعه، 31 اردیبهشت 1400 - 03:30
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که با مقاومت با طرح پیشنهادی دولت مصر برای توقف همزمان درگیریها موافقت کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین ضمن اعلام موافقت جنبش با آتشبس در غزه گفت که مقاومت تا زمانی که دشمن صهیونیست به آتش بس پایبند باشد، بدان پایبند است.
دبیر کل جنبش جهاد اسلامی تأکید کرد که اگر رژیم صهونیستی توافق آتش بس را زیرپا بگذارد، به آن پاسخ خواهیم داد.
دولت مصر پنجشنبه شب در بیانیهای رسما اعلام کرد که توافق توقف درگیریها بین رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در غزه حاصل شده است.
در این بیانیه آمده که طبق توافق حاصله قرار است درگیری بین دو طرف به طور همزمان متوقف شود و این توافق از راس ساعت 2 بامداد امروز جمعه (به وقت فلسطین) اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام