خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حذف نمایندگان ریکرو و کامپوند ایران در بخش انفرادی

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 29 اردیبهشت 1400 - 18:13
در روز دوم مسابقات جام جهانی تیراندازی با کمان در لوزان سوئیس، کمانداران کشورمان به مصاف حریفان خود رفتند.
مسابقات،كامپوند،نتيجه،ريكرو،145،خورد

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی با کمان، در روز دوم مسابقات جام جهانی تیراندازی با کمان در لوزان سوئیس، رقابت‌های حذفی درحالی آغاز شد که آرزو طاهریان در دور نخست مسابقات کامپوند بانوان با نتیجه 138 بر 136 مقابل کمانداری از ایتالیا شکست خورد و حذف شد.
در دور دوم مسابقات ریکرو بانوان مهتا عبداللهی با نتیجه 6 بر 2 مغلوب نماینده اسپانیا شد و از گردونه مسابقات کنار رفت.
در دور مسابقات ریکرو بانوان، شیوا شجاع‌مهر مقابل کمانداری از مغولستان با نتیجه 6 بر 2 شکست خورد و حذف شد.
در دور دوم مسابقات کامپوند مردان، احمد اکبری مقابل کمانداری از هلند با نتیجه 149 بر 146 شکست خورد و حذف شد.
محمدصالح پالیزبان در دور دوم مسابقات کامپوند مردان پس از تساوی 145-145 مقابل کمانداری از آمریکا در تیر طلایی مغلوب این حریف شد و از صعود به مرحله یک هشتم نهایی بازماند.
سیدحسام‌الدین کوثر نیز در دور دوم مسابقات کامپوند مردان پس از تساوی 145-145 مقابل نماینده آلمان در تیر طلایی مغلوب این حریف شد و از صعود به مرحله یک هشتم نهایی بازماند.
رضا شبانی در دور سوم مسابقات ریکرو مردان با نتیجه 6 بر 4 مقابل کمانداری از روسیه شکست خورد و از گردونه مسابقات کنار رفت.
به این ترتیب نمایندگان ایران در دو ماده ریکرو و کامپوند در بخش انفرادی حذف شدند و از فردا مسابقات تیمی شروع می‌شود.
انتهای پیام/