خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهار آتش سوزی منطقه حفاظت شده ماله گاله

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | چهارشنبه، 29 اردیبهشت 1400 - 06:53
مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس گفت: آتش سوزی منطقه حفاظت شده ماله گاله که از عصر دیروز شروع شده بود، مهار شد و پایش ادامه دارد.
آتش،حفاظت،محيط،سوزي،فارس،زيست

ایسنا/فارس مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس گفت: آتش سوزی منطقه حفاظت شده ماله گاله که از عصر دیروز شروع شده بود، مهار شد و پایش ادامه دارد.
حمید ظهرابی با بیان این که آتش سوزی منطقه حفاظت شده ماله گاله مهار شد و تیم‌های امدادی در حال پایش لکه‌های آتش به جای مانده است، گفت: علاوه بر نیروهای محیط زیست شیراز و فیروزآباد، مردم محلی، محیط بانان ارژن و یگان زرهی ارتش برای اطفای آتش تلاش کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از محیط زیست فارس، او افزود: امکانات آتش بر، بیل و دمنده برای خاموش کردن آتش در اختیار گروه‌های اعزامی قرار داشت.
ظهرابی با بیان اینکه آتش سوزی از سه نقطه مختلف شروع شده بود، افزود: احتمال عمدی بودن و دخالت عامل انسان را افزایش می‌دهد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس گفت: در این آتش سوزی بوته و درتچه‌های تَنگِرس صدمه دیدند، اما به پوشش درختی آسیبی نرسید.
ظهرابی خاطرنشان کرد: منطقه جنگلی و حفاظت شده ماله گاله، در محدوده سیاخ دارنگون قرار دارد و هم مرز با کوهمره سرخی و از نقاط بکر، جذاب و دیدنی استان فارس و شهرستان شیراز است.
انتهای پیام