خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم اطلاع رسانی رسانه‌ها به مردم برای پیشگیری از ورود به زندان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 29 اردیبهشت 1400 - 00:06
یزدـ مدیرکل زندان‌های استان یزد بر لزوم اطلاع رسانی رسانه ها به مردم برای پیشگیری از ارتکاب جرم و ورود آنها به زندان تاکید کرد.
جشنواره،رسانه،عدليه،يزد،زندان،برگزاري،اظهار

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سبزواری عصر امروز در جمع خبرنگاران رسانه و عدلیه استان یزد با اشاره به برگزاری جشنواره رسانه و عدلیه اظهار داشت: این جشنواره در آگاه سازی عموم از فعالیت‌های دستگاه قضایی بسیار اثرگذار است و امیدواریم رسانه ها در این جشنواره شرکت گسترده داشته باشند.
وی همچنین شناساندن زندان‌بانی اسلامی به جامعه را مستلزم نکته بینی و درک صحیح رسانه ها از عملکرد سازمان زندان ها در بازاجتماعی شدن مددجویان برشمرد.
سبزواری با تأکید بر آگاه سازی رسانه ها در رعایت مقررات از سوی مردم اظهار داشت: افراد به دلیل عدم آگاهی مرتکب جرم می شوند که در این زمینه اطلاع رسانی به مردم در جهت پیشگیری از ورود آنان به زندان ها یکی از اهداف جشنواره عدلیه محسوب می شود.
مدیرکل زندان های یزد با توجه به اختتامیه اولین جشنواره عدلیه استان یزد که در تیرماه سال جاری برگزار می شود، حمایت برخی از نهادها و ارگانهای مهم استان از این جشنواره را نشان از اشتیاق در جهت برگزاری دوره های بعدی برشمرد.
وی اظهار داشت: تاکنون دبیرخانه جشنواره عدلیه از ارسال آثار بسیار فاخر و عملکرد مثبت رسانه ها در ثبت اخبار دستگاه قضایی یزد رضایت کامل را داشته است و امیدواریم با تمدید مهلت ارسال، شاهد برگزاری یک اختتامیه پرشور و شایسته باشیم.