دانشنامه بانوان فرهیخته آذربایجانغربی از زمان قاجار تاکنون تهیه میشود//////آئین نامه
گروه استان ها-مدیرکل امور بانوان و خانواده استاندار آذربایجانغربی گفت: برای نخستین مرتبه در آذربایجانغربی، دانشنامه بانوان فرهیخته از زمان قاجار تاکنون تهیه میشود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، پریسا علیلو امروز در نشست با اعضای کانون بانوان رسانهای آذربایجانغربی با اشاره به اینکه یکی از ارکان توسعه پایدار در هر کشور بحث رسانه است اظهار داشت: تامین امنیت شغلی و روانی اصحاب رسانه نیز بسیار حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: یکی خبرنگار زمانی که مطلب خود را با ترس بنویسید و یا از عدم آزادی بیان واهمه داشته باشد، مشکلاتی برای این قشر به وجود میآید.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استاندار آذربایجانغربی با تاکید بر اینکه انصاف و عدالت باید در کار رسانه پابرجا باشد بیان کرد: در غیر این صورت، نقد منصفانه به یک فضای مخربی که فضای روانی جامعه را ملتهب میکند تبدیل شده و حواشی به وجود آمده سبب دور شدن از اصل مسئله میشود.
وی با اشاره به اینکه بانوان رسانهای به عنوان دیدهبان حقوق شهروندی باید پیش از هر چیزی کرامت انسانی را مدنظر قرار دهند بیان کرد: بیتردید حفظ کرامت انسانی، اصل مهمی است و زمانی که نقد و پیشنهادی از سوی اصحاب رسانه انجام میشود باید همراه با رعایت انصاف و عدالت باشد.
علیلو تصریح کرد: اصحاب رسانه، هم میتوانند هدایتگر تحکیم بنیاد خانواده و هم هدایتگر افکار عمومی جامعه باشند، بنابراین باید به صورت هوشمندانه اخبار و اطلاعات را منتقل کنند.
وی در ادامه از تهیه دانشنامه بانوان فرهیخته استان از زمان قاجار تاکنون خبر داد و افزود: در این راستا با بنیاد ایرانشناسی و دانشگاه الزهرا(س) تهران قراردادی منعقد شده و کار تهیه آن از دو سه ماه گذشته آغاز شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استاندار آذربایجانغربی گفت: در تهیه دانشنامه بانوان فرهیخته استان به سراغ بانوان روستاهای محروم و شهرهای مختلف آذربایجانغربی رفته و هم اکنون در مرحله تاریخ شفاهی و مکتوب کردن آن است و در آیندهای نزدیک تبدیل به دانشنامه ارزشمند میشود تا بانک اطلاعاتی قوی و ارزشمند از بانوان استان داشته باشیم.
وی با اشاره به توزیع 250 بسته معیشتی در مناطق حاشیه شهر ارومیه برای زنان سرپرست خانوار در عید سعید فطر اظهار داشت: در خرداد ماه فاز دوم این کمکها انجام شده و بانوان رسانهای استان نیز میتوانند از این کمکها بهرهمند شوند.
علیلو در ادامه بیان کرد: مجموعه امور بانوان استانداری با دستگاههای مختلف مانند اداره فنی و حرفهای، میراث فرهنگی، اداره کار و کانون وکلای استان تفاهم نامه داشته و بانوان رسانه ای آذربایجانغربی میتوانند از این تفاهمنامهها استفاده کنند.
کلینیک حقوق کودک در ارومیه راه اندازی می شود
وی با اشاره به راهاندازی کلینیک حقوق کودک افزود: این کلینیک در ماه آینده در کانون وکلا راه اندازی میشود تا مشاورههای حقوقی برای کودکان و مادران به صورت رایگان ارائه شود و کانون بانوان رسانهای استان میتوانند از ظرفیت تمامی تفاهم نامهها در بحث آموزش و توانمندسازی و تسهیلات استفاده کنند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استاندار آذربایجانغربی در ادامه اظهار داشت: به زودی تسهیلات 10 تا 15 میلیونی در اختیار بانوان رسانه ای آذربایجانغربی قرار میگیرد.
هدف ایجاد کانون بانوان رسانهای توانمندی آنها است
در ادامه نماینده استانی کانون بانوان رسانهای آذربایجانغربی گفت: کانون بانوان رسانهای از یک سال گذشته در کشور آغاز به کار کرده و حدود 12 سال پیش نیز کلینیک بانوان رسانه ای در کشور فعال بوده و به پیشنهاد معاونت مطبوعاتی وقت، ایجاد شد و تمامی فعالان حوزه مطبوعات و رسانه عضو آن بودند.
مینا اصلانی تصریح کرد: همچنین در دی ماه سال 99 با تایید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کلینیک بانوان از کانون بانوان رسانهای تفکیک شد.
وی افزود: هدف از تشکیل کانون بانوان رسانهای این است که همه بانوان از همه جای کشور برای حل مشکلات خود دور هم جمع شوند.
نماینده استانی کانون بانوان رسانهای آذربایجانغربی بیان کرد: سه هدف اصلی «رسبان» یعنی بانوان رسانه ای، توانمندیسازی بانوان و آموزش مهارتهایی با همکاری موسسات و سازمانهای مردمنهاد است.
وی تصریح کرد: دوم ارتقا سطح کیفی زندگی بانوان رسانه ای به لحاظ سرپرست خانواده بودن برخی از آنها و سومین هدف ایجاد کانون بانوان رسانهای استان، نیز افزایش آموزش و مهارت آنان است.
انتهای پیام/7548/