خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

"موسیقی ایرانی ومسئله سنت وهویت" در سنندج آنلاین به بحث گذاشته می شود

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 28 اردیبهشت 1400 - 13:47
مسئول واحد موسیقی حوزه هنری استان کردستان گفت: به همت انجمن علمی موسیقی دانشگاه کردستان و همکاری و مشارکت حوزه هنری استان کردستان سخنرانی آنلاین دکتر کامیار نعمت اللهی دکترای اتنوموزیکولوژی از دانشگاه کلن آلمان با موضوع "موسیقی ایرانی و مسئله سنت وهویت" برگزار می شود.
موسيقي،كردستان،دانشگاه،هنري،اتنوموزيكولوژي،مسئله،حوزه،ايراني ...

ایسنا/کردستان مسئول واحد موسیقی حوزه هنری استان کردستان گفت: به همت انجمن علمی موسیقی دانشگاه کردستان و همکاری و مشارکت حوزه هنری استان کردستان سخنرانی آنلاین دکتر کامیار نعمت اللهی دکترای اتنوموزیکولوژی از دانشگاه کلن آلمان با موضوع "موسیقی ایرانی و مسئله سنت وهویت" برگزار می شود.
کژوان ضیاءالدینی امروز سه شنبه در نشستی خبری اظهار کرد: مسئله «هویت» به اعتبار پیوندی که به عقیده من بیش از هر مقوله دیگری با فرهنگ دارد، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ لذا باید بطور جدی به آن پرداخته شود.
وی افزود: خود مسئله سنت نیز از مقولات بسیار مهمی است که در موسیقی ایرانی با ویژگی های منحصرش، از جهت های مختلف قابل بررسی ست.
این استاد دانشگاه ادامه داد: موسیقی‌شناسی قومی، قوم‌موسیقی‌شناسی یا اتنوموزیکولوژی عبارت است از بررسی و مطالعه انسان شناختی موسیقی به مثابه یک پدیده خاص فرهنگی و جنبه‌ای جهان شمول از رفتار اجتماعی انسان.
ضیاءالدینی افزود: باتوجه به اهمیت بررسی "موسیقی ایرانی و مسئله سنت و هویت" از دیدگاه اتنوموزیکولوژی (موسیقی شناسی قومی) انجمن علمی موسیقی دانشگاه کردستان با همکاری حوزه هنری استان کردستان از ساعت 17 رو یکشنبه 2 خرداد ماه در https://meet.uok.ac.ir/ch/art.hall3 برگزار می شود.
وی در خصوص سخنران برنامه نیز گفت: کامیار نعمت اللهی متولد 1365 تهران از نوازندگان تار که اجراهای متعددی را در داخل وحارج از کشور از جمله اجرای"هفت شهر عشق" با نگاهی به هویت اقلیم‌های بزرگ فرهنگی ایران را درکارنامه هنری خود دارد.
ضیاءالدینی ادامه داد: این نوازنده موسیقی ایرانی دارای دکترای اتنوموزیکولوژی (موسیقی شناسی قومی) از دانشگاه کلن آلمان است و هم اکنون به عنوان محقق مهمان در موسسۀ Orient Institute مشغول به فعالیت است.
مسئول واحد موسیقی حوزه هنری کردستان در پایان گفت: حضور در این نشست برای تمامی علاقه مندان در بستر مجازی معرفی شده دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان آزاد است.
انتهای پیام