خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت ۱۲۰ کارگاه ملیله کاری در زنجان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 فروردین 1398 - 09:03
زنجان-مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع‌دستی استان زنجان از فعال بودن ۱۲۰ کارگاه ملیله کاری در استان زنجان خبر داد و گفت: ۲۰۰ نفر در این کارگاه ها به صورت پاره‌وقت و تمام‌وقت مشغول به‌کار هستند.
زنجان،استان،مليله،بابيان،رحمتي،تنوع

یحیی رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه ملیله استان زنجان در انتظار جهانی‌شدن است، افزود: فاخرترین صنایع دستی ایران ملیله استان زنجان است چرا که با نقره عیار ۹۹ ساخته می‌شود.
وی از فعال بودن ۱۲۰ کارگاه ملیله کاری در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: ۲۰۰ نفر در این کارگاه‌ها به صورت پاره‌وقت و تمام‌وقت مشغول به‌کار هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: اگر شهر زنجان به شهر جهانی ملیله تبدیل شود شورای جهانی صنایع‌دستی یکی از وظایفش تبلیغ این شهر خواهد بود و به عنوان مرکز تولید صنایع دستی ملیله کمک زیادی به رونق و تولید این محصول می‌کند.
رحمتی تأکید کرد: کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج‌فارس مشتریان ملیله استان زنجان هستند.
وی افزود: خوشبختانه ملیله استان زنجان تنوع بسیار خوبی دارد و این امر باعث شده تا مشتریان بسیار خوبی از کشورهای خارجی داشته باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان بابیان اینکه توجه به بسته‌بندی و تنوع محصولات باعث رونق تولید صنایع‌دستی می‌شود، ابراز کرد: در این راستا میراث فرهنگی استان نسبت به تنوع محصولات و بسته‌بندی برنامه‌ریزی لازم را دارد.
رحمتی بابیان اینکه باید نگاه سنتی به محصولات صنایع‌دستی زنجان از بین برود، تصریح کرد: در این زمینه باید از دانش و دستاوردهای روز استفاده شود.
وی افزود: باید از ظرفیت متخصصان، دانشجویان و کارشناسان حوزه صنایع‌دستی برای این امر مهم استفاده شود.