اختصاص ۱۸ میلیارد تومان به چهارمحال و بختیاری برای مدیریت تنش آبی
استاندار چهارمحال و بختیاری از اختصاص ۱۸ میلیارد تومان اعتبار از سوی سازمان مدیریت بحران کشور برای بحث مدیریت تنش آبی در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر پیشبینی میشود نزدیک به ۱۰۰ روستا و ۱۰ شهر در تابستان نیاز به آبرسانی با تانکر داشته باشند.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری از اختصاص ۱۸ میلیارد تومان اعتبار از سوی سازمان مدیریت بحران کشور برای بحث مدیریت تنش آبی در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر پیشبینی میشود نزدیک به ۱۰۰ روستا و ۱۰ شهر در تابستان نیاز به آبرسانی با تانکر داشته باشند.
اقبال عباسی ۲۸ اردیبهشتماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این استان در سال زراعی جاری با کاهش نزدیک به ۴۰ درصدی بارش مواجه شده است، اظهار کرد: این کاهش بارش خسارات زیادی را به بخش کشاورزی در حوزه باغات، زراعت، دام و طیور وارد کرده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین این استان درگیر تنش در حوزه آب شرب است، در حال حاضر پیشبینی میشود نزدیک به ۱۰۰ روستا و ۱۰ شهر دارای مشکل تنش آبی در تابستان نیاز به آبرسانی با تانکر داشته باشند، برای کاهش تاثیرات این موضوع در سطح کشور و استان جلسات کارشناسی متعددی تشکیل شده است.
وی از اختصاص ۱۸ میلیارد تومان اعتبار از سوی سازمان مدیریت بحران کشور برای بحث مدیریت تنش آبی در چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: اعتبارات خوبی نیز برای بحث استمحال تسهیلات دریافتی توسط کشاورزان، پرداخت تسهیلات به کشاورزان برای جبران بخشی از خسارتهای ناشی از خشکسالی و گذر از بحران خشکسالی و اجرای زیرساخت تامین آب و آبرسانی در نظر گرفته شده است که هنوز سهم استان از این اعتبارات مشخص نشده است.
عباسی با اشاره به اینکه ارتفاع بالای چهارمحال و بختیاری عموما بهعنوان یک مزیت برای این چهارمحال و بختیاری بهشمار میرود، گفت: اما این ویژگی معایبی را نیز برای استان بههمراه دارد، طبق آمارها در چهار دهه گذشته حدود ۱۳۰ سیلاب در این استان گزارش شده است که مجموع خسارات آن حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان برآورد شده و این میزان خسارت حدود دو برابر اعتبارات عمرانی این استان در طول ۴۰ سال گذشته بوده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود ۴۰ فقره آتشسوزی در جنگلها و مراتع چهارمحال و بختیاری رخ داد، همچنین نقاط حادثهخیز بسیاری از نظر زلزله، ترکیدگی خطوط انتقال نفت، گاز و آب در استان وجود دارد، بنابراین مسئولان باید به این نکات در بحث تخصیص اعتبارات مدیریت بحران توجه کنند.
انتهای پیام