خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت رئیس هیئت مدیره پتروشیمی گلستان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 28 اردیبهشت 1400 - 01:59
رئیس کل دادگستری گلستان از بازداشت رئیس هیئت مدیره پتروشیمی استان به اتهام سوء استفاده مالی خبر داد.
گلستان،پتروشيمي،استان،سهامداران،مالي،شركت

ایسنا/گلستان رئیس کل دادگستری گلستان از بازداشت رئیس هیئت مدیره پتروشیمی استان به اتهام سوء استفاده مالی خبر داد.
هادی هاشمیان گفت: یکی از اتهامات وی انتقال بخش زیادی از سرمایه مردم به حساب شرکت خصوصی خود است.
وی افزود: برای جلوگیری از زیان سهامداران، پارسال تیمی از قضات و دستگاه اطلاعاتی استان در دادسرای مرکز استان تشکیل دادیم که نتیجه ساعت ها کار کارشناسی و بررسی عملکرد مالی شرکت پتروشیمی، سوء استفاده های مالی گسترده در این شرکت را آشکار کرد.
هاشمیان بیان کرد: پرونده در دادسرای مرکز استان در حال رسیدگی است و جزئیات بیشتر این خبر پس از صدور رای دادگاه اطلاع رسانی خواهد شد.
رییس کل دادگستری گلستان تصریح کرد: پتروشیمی گلستان با بیش از ۹۴ هزار سهام دار از حدود ۱۶ سال پیش بلاتکلیف مانده و مدتی است سهامداران از دستگاه‌های امنیتی و قضایی، تقاضای احقاق دارند.
به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری‌ گلستان، ساخت پتروشیمی گلستان سال ۸۶ با سرمایه گذاری مردم و سهامداران عمده آغاز شد و قرار بود این طرح ظرف ۵ سال به بهره برداری برسد، اما تاکنون کمتر از ۲۰ درصد پیشرفت داشته است.
انتهای پیام