خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیحات معاون دادستان ایلام درباره بازداشت یک خبرنگار

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 27 اردیبهشت 1400 - 20:14
معاون دادستان ایلام گفت: بازداشت "امین محمدی" خبرنگار ایلامی به نیابت قضایی از اجرای احکام شهرستان سیروان بوده و هیچ ارتباطی به دادسرای عمومی و انقلاب ایلام ندارد.
ايلام،سيروان،نيابت،دادسراي

ایسنا/ایلام معاون دادستان ایلام گفت: بازداشت "امین محمدی" خبرنگار ایلامی به نیابت قضایی از اجرای احکام شهرستان سیروان بوده و هیچ ارتباطی به دادسرای عمومی و انقلاب ایلام ندارد.
به دنبال درج خبری در فضای مجازی پیرامون بازداشت «امین محمدی» توسط دادستانی ایلام،«حسین علی‌رحمی» معاون دادستان ایلام با تکذیب این خبر، اظهار کرد : دستگیری ایشان به موجب نیابت قضایی از اجرای احکام شهرستان سیروان بوده و هیچ ارتباطی به دادسرای عمومی و انقلاب ایلام ندارد.
وی افزود : دادسرای ایلام صرفا مجری نیابت بود و پس از جلب نامبرده ، بلافاصله و تحت الحفظ به دستور قاضی کشیک این دادسرا با نظر ریاست محترم دادگستری به سیروان اعزام شد.
وی از مردم خواست این گونه اخبار را از رسانه های رسمی پیگیری کنند.
انتهای پیام