خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت ۳۴۶ ابتلای جدید و ۵ فوتی کرونا در لرستان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 اردیبهشت 1400 - 16:51
خرم‌آباد- دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ثبت ۳۴۶ ابتلای جدید و ۵ فوتی کرونا در این استان، گفت: ۶۷۸ بیمار در مراکز درمانی بستری هستند.
كرونا،لرستان،استان

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کوشکی امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران در سخنانی با اشاره به وضعیت لرستان به لحاظ شیوع بیماری کرونا، اظهار داشت: در مجموع ۳۴۹ هزار و ۱۴۴ نمونه به آزمایشگاه‌ها ارسال شده است.
وی با بیان اینکه جواب ۳۴۵ هزار و ۳۶۸ نمونه داده شده است، عنوان کرد: تعداد نمونه‌های مثبت کرونا در استان تا کنون ۱۱۲ هزار و ۹۸۲ مورد بوده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تعداد نمونه‌های منفی ۲۳۲ هزار و ۳۸۴ مورد بوده است، گفت: در مجموع تا کنون یک هزار و ۸۰۳ نفر به علت ابتلای به این بیماری در استان جان خود را از دست داده‌اند.
وی تعداد بستری‌های مثبت و مشکوک به کرونا در استان را ۶۷۸ مورد عنوان کرد.
بنابراین گزارش، تعداد مبتلایان به کرونا در لرستان تا روز گذشته ۱۱۲ هزار و ۶۳۶ مورد و فوتی‌ها نیز یک‌هزار و ۷۹۸ مورد بوده است.