خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سد گاوشان سرریز شد

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 22:45
شرکت آب منطقه‌ای کردستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سد گاوشان سرریز شد.
سد،آب،اطلاعيه،سرريز

به گزارش مشرق، روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کردستان در این اطلاعیه بیان کرد: سد گاوشان ساعت ۲۱:۳۲ امشب سرریز شد.
این اطلاعیه می‌افزاید: این سد با حجم مخزن ۵۵۰ میلیون متر مکعب و ۱۳۳ متر ارتفاع از بستر در ۴۵ کیلومتری سنندج واقع شده است.
در این اطلاعیه ذکر شده است: هدف از ساخت این سد، تامین آب شرب و کشاورزی شهرهای کرمانشاه و کامیاران است.
شرکت آب منطقه‌ای کردستان اعلام کرد: طبق محاسبات صورت گرفته سرریز سد گاوشان در ساعات آتی به تدریج بیشتر شده و در روزهای آتی تا رقم ۱۰۰ مترمکعب در ثانیه خواهد رسید.
این اطلاعیه می‌افزاید: هم‌اکنون ۵۵ متر مکعب آب نیز از دریچه تحتانی و تونل‌های تامین آب شرب نیز تخلیه می‌شود و مجدداً و موکدا تاکید می‌شود افراد تحت هیچ شرایطی به سرریز سد و حاشیه رودخانه گاورود نزدیک نشوند.