سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قضاوت حساس داوران فوتبال استان کهگیلویه و بویراحمد در جام حذفی

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 27 اردیبهشت 1400 - 12:36
رئیس کمیته داوران هیات فوتبال کهگیلویه و بویراحمد از قضاوت تیم داوری فوتبال این استان در جام حذفی باشگاه‌های کشور خبر داد.
فوتبال،داوران،استان،كشور،بويراحمد،بعنوان

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس کمیته داوران هیات فوتبال کهگیلویه و بویراحمد از قضاوت تیم داوری فوتبال این استان در جام حذفی باشگاه‌های کشور خبر داد.
مــهدی صفــایــی افزود: دیدار حساس تیم های فوتبال شاهین بندر عامری بوشهر و پرسپولیس تهران در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی باشگاه های کشور را داوران فوتبال استان قضاوت می کنند.
وی اظهار کرد: از سوی فدراسیون و کمیته داوران فوتبال کشور، اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای جام حذفی کشور اعلام شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، صفایی بیان کرد: روح الله شریفی بعنوان داور به همراه محمد راهی و حمید رضا افشون بعنوان کمک داور این بازی حساس را که روز سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه در شهر بوشهر برگزار می شود را قضاوت می کنند.
گفتنی است که جواد رحیم زاده از استان فارس بعنوان داور چهارم تیم داوری را کمک می کند.
محمد حسین معتمدی ناظر داوری این بازی انتخاب شده است.
انتهای پیام