خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار غیب پرور: برای 150 هزار سیل‌زده در خوزستان محل اسکان پیش بینی شده است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 22:12
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در شهرستان‌های خرمشهر، شوش، حمیدیه، دشت آزادگان و اهواز برای 150 هزار نفر محل اسکان پیش‌بینی شده است.
مناطق،سردار،متمركز،اهواز

به گزارش خبرگزاری تسنیم در اهواز، امروز سردار غلامحسین غیب‌پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین به همراه سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه در بازدید هوایی از مناطق سیل‌زده استان اظهار داشت: با هماهنگی صورت گرفته میان نیروهای قرارگاه‌های راهیان‌نور سپاه و بسیج تمام ظرفیت‌ها برای حضور در مناطق سیل‌زده اعلام آمادگی کرده و در ساعات آینده برای کمک‌رسانی به این مناطق اعزام خواهند شد.
وی افزود: چند اردوگاه متمرکز و غیر متمرکز در شهرستان‌های خرمشهر، شوش، حمیدیه، دشت آزادگان و اهواز برای اسکان سیل‌زدگان هماهنگ شده و این اردوگاه‌ها برای 150 هزار نفر پیش‌بینی شده است.
انتهای پیام/ ع