خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلزله ۳.۵ ریشتری گناوه را لرزاند/ خسارتی گزارش نشده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 اردیبهشت 1400 - 11:10
بوشهر- زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۳.۵ ریشتر صبح دوشنبه شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر را لرزاند.
گناوه،لرزه،جغرافيايي،كيلومتر،زمين

به گزارش خبرنگار مهر، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۳.۵ ریشتر در عمق ۲۸ کیلومتری زمین، ساعت ۱۰ و ۱۰ دقیقه صبح دوشنبه شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر را لرزاند.
موقعیت جغرافیایی این زلزله در طول جغرافیایی ۲۹.۷۲ شمالی و عرض جغرافیایی ۵۰.۵۱ شرقی ثبت شده است.
مرکز این زمین لرزه تا بندر گناوه ۱۶ کیلومتر، تا بندر امام حسن ۲۷ کیلومتر و تا بندرریگ ۲۸ کیلومتر فاصله داشته است.
جهانگیر دهقانی مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تاکنون گزارشی از خسارت‌های این زمینه لرزه دریافت نشده است.
شهرستان گناوه طی یک ماه گذشته زمین‌لرزه‌های متعددی را تجربه کرده است که بزرگترین زمین لرزه دارای شدت ۵.۹ ریشتر بود که خسارت‌هایی را به برخی تأسیسات و واحدهای مسکونی وارد کرد.