خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال رگبار پراکنده باران در ارتفاعات هرمزگان دور از دسترس نیست

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 27 اردیبهشت 1400 - 08:58
کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان هرمزگان گفت: در ارتفاعات استان رشد ابر با احتمال رگبار پراکنده باران پیش بینی می شود.
بيني،استان،دمايي،رگبار

ایسنا/هرمزگان کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان هرمزگان گفت: در ارتفاعات استان رشد ابر با احتمال رگبار پراکنده باران پیش بینی می شود.
مرضیه سی سی پور در گفت و گو با ایسنا، افزود: طی امروز دوشنبه ۲۷ اردیبهشت در ساعات صبح، مه رقیق صبحگاهی بر روی جزایر پیش بینی می شود و دریا آرام خواهد بود.
وی اظهار کرد: در ساعات بعد از ظهر، وزش بادهای سطحی برروی تنگه هرمز پیش بینی می شود و دریا کمی مواج خواهد شد.
همچنین در ارتفاعات استان رشد ابر با احتمال رگبار پراکنده باران پیش بینی می شود.
سی سی پور با اشاره به اینکه این شرایط جوی و دریایی به تناوب تا روزهای پایانی هفته پیش بینی می شود، خاطرنشان کرد: از نظر دمایی، طی این مدت نوسانات دمایی، تغییرات ۱ تا ۲ درجه ای خواهد داشت.
انتهای پیام