خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 30 اردیبهشت 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهگشایی برای مجرمان سایبری با پسوردهای ساده

ایسنا | اقتصادی | یکشنبه، 26 اردیبهشت 1400 - 14:54
در حالی که به دلیل کرونا، شرایط دورکاری و خانه‌نشینی افزایش یافته، لازم است برای دستگاه‌های الکترونیکی، از انتخاب گذرواژه‌های ساده اجتناب کرده و به سمت انتخاب یک سرویس احراز هویت برویم.
عبور،رمزهاي،افزايش،كرونا،حملات،ساده،شرايط،مجرمان،شكستن

در حالی که به دلیل کرونا، شرایط دورکاری و خانه‌نشینی افزایش یافته، لازم است برای دستگاه‌های الکترونیکی، از انتخاب گذرواژه‌های ساده اجتناب کرده و به سمت انتخاب یک سرویس احراز هویت برویم.
به گزارش ایسنا،‌ در چند سال اخیر سیستم‌های تجارت الکترونیکی و رسانه‌های اجتماعی تحت تأثیر حملات دسترسی و شکستن رمزعبور قرار گرفته‌اند.
از زمان شروع همه‌گیری کرونا، شاهد افزایش زیادی فیشینگ هستیم که مجرمان اینترنتی از طریق استفاده مجدد از رمز عبور حملات خود را انجام می‌دهند.
همچنین شاهد افزایش استراتژیک مجرمان سایبری با استفاده از حملات بی‌رحمانه برای شکستن رمزهای عبور ساده و کوتاه با سرعت بیشتری هستیم.
اکنون که به خاطر شرایط کرونا، شرایط دورکاری و خانه‌نشینی بیشتر رعایت می‌شود، کاربران بیشتری به خدمات جدید آنلاین اعتماد می‌کنند، و برخی از آن‌ها به طور پیش‌فرض فاقد احراز هویت چندعاملی هستند.
همچنین، افرادی که مجبوربه راه‌اندازی حساب‌های بیشتری هستند تمایل دارند از رمزهای عبور به یاد ماندنی رایج استفاده کنند که آن‌ها را در معرض خطرات امنیتی قرار خواهد داد.
از اقدامات لازم این است که عبارات را به جای رمزهای عبور اجرا کنید، همیشه از تأیید اعتبار چندعاملی (MFA) استفاده کنید که به اس‌ام‌اس یا ایمیل متکی نیست و به اعتبارهای دیگری مانند کد تولید شده درتلفن هوشمند کاربر، پاسخ به یک سوال امنیتی، اثر انگشت یا تشخیص چهره نیاز دارد، برای تشویق و ساده سازی رمزهای عبور برای همه سیستم‌ها از برنامه‌های مدیریت رمز عبور استفاده کنید.
قابلیت تشخیص چهره در دستگاه‌های تلفن همراه به خاطر سهولت، دقت استفاده را به خطر می‌اندازد.
قابلیت‌های متعدد عمدتا نه برای امنیت بیشتر بلکه برای انجام کار در هر سناریوی خاص، مانند زمانی که فردی به صورت ماسک زده، استفاده می‌شوند.
با این حال، فناوری به طور مداوم در حال بهبود و پیشرفت است.
باوجود این، آموزش امنیت سایبری از سنین پایین در مدارس به همان اندازه مهم خواهد بود و لازم است ما سواد سایبری را نیز افزایش دهیم.
انتهای پیام