۱۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در بندر کنگان کشف شد
مهر
|
استانها
|
یکشنبه، 26 اردیبهشت 1400 - 14:47
بوشهر- فرمانده مرزبانی استان بوشهر از کشف مقدار تقریبی ۱۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در بندر کنگان با توقیف یک فروند شناور باری خبر داد.

سردار ولیالله رضایینژاد در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دریابانان پایگاه دریابانی کنگان با تشدید گشتهای دریایی موفق شدند یک فروند شناور حامل سوخت قاچاق را در آبهای این بندر توقیف نمایند.
وی ضمن اشاره به دستگیری یک نفر قاچاقچی، افزود: در بازرسی از شناور مذکور، مقدار ۱۶ هزار و ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون و ۸۶۱ هزار ریال کشف و ضبط شده است.
فرمانده مرزبانی استان در پایان قاچاق سوخت یکی از مهمترین عوامل مخرب اقتصادی در جامعه دانست و افزود: مأموران این فرماندهی بدون اغماض و با تشدید اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی با هرگونه تحرک سو برخورد خواهند کرد.