خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح جدید نمایندگان مجلس برای اصلاح قانون سازمان بازرسی

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 18:09
عضو کمیسیون قضایی مجلس جزئیاتی از طرح جدید پارلمان برای اصلاح قانون سازمان بازرسی را تشریح کرد.
بازرسي،ماده،كميسيون،مجلس،طرح

محمدعلی پورمختار عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به جلسه عصر امروز (یکشنبه، 18 فروردین) این کمیسیون، گفت: بررسی طرح اصلاح ماده 2 قانون سازمان بازرسی کل کشور در دستورکار امروز اعضای کمیسیون قرار داشت.
وی در تشریح ماده 2 قانون بازرسی کل کشور، اظهار داشت: در این ماده، مقاماتی مانند رئیس‌جمهور و رئیس قوه‌قضائیه نام برده شده‌اند، افرادی که در این ماده مورد اشاره هستند می‌توانند نزد سازمان بازرسی کل کشور شکایت کنند.
عضو کمیسیون قضایی مجلس در توضیح طرح اصلاح ماده 2 قانون سازمان بازرسی کل کشور، گفت: براساس این طرح نمایندگان خواستار این بودند که رئیس مجلس و 10 نفر از نمایندگان نیز به مقاماتی که در بالا ذکر شده اضافه شود؛ یعنی یک نماینده می‌تواند با جمع کردن امضای 10 نفر از همکاران خود نزد سازمان بازرسی کل کشور شکایت مطرح کند.
پورمختار تصریح کرد: جزئیات و کلیات طرح مذکور به تصویب اعضای کمیسیون قضایی رسید و این طرح برای بررسی در یک جلسه علنی مجلس، تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس می‌شود.
انتهای‌پیام/