پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز از ابتدای سال جاری تاکنون در این استان تولید شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، حمیدرضا عزتی با اعلام این مطلب افزود: پیشبینی میشود میزان تولید گوشت قرمز تا پایان سال جاری به ۲۹ هزار و ۷۴۲ تن برسد.
وی اضافه کرد: این مقدار گوشت قرمز از یک هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان قزوین تولید میشود.
عزتی با بیان اینکه ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان قزوین فعال است، اظهار داشت: این تعداد شامل ۴۷۳ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ رأس گوساله پرواری، ۳۸ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۴۹ هزار و ۲۵ رأس گوسفند داشتی و ۴۱ واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ رأس بره پرواری است.
این مسؤول همچنین به وجود ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان قزوین اشاره کرد و گفت: این تعداد شامل ۳۹۷ واحد با ۱۸ هزار و ۲۹۷ رأس گوساله، ۷۶ واحد با ۶ هزار و ۵۰۶ رأس گوسفند و ۵۳ واحد با هفت هزار و ۱۳۷ رأس بره پرواری است.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود ۱۵ تن است و همین مقدار نیز به استانهای دیگر ارسال میشود.