خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی وزیر خارجه مصر با وزیر خارجه عربستان و نخست وزیر لبنان درباره فلسطین

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 26 اردیبهشت 1400 - 10:12
وزیر خارجه مصر با نخست وزیر مکلف لبنان و وزیر خارجه عربستان در خصوص درگیری‌های نظامی در اراضی فلسطین گفتگو کرد.
وزير،خارجه،مصر،لبنان،فلسطين،سامح،شكري،هماهنگي

وزیر خارجه مصر با نخست وزیر مکلف لبنان و وزیر خارجه عربستان در خصوص درگیری‌های نظامی در اراضی فلسطین گفتگو کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، سامح شکری، وزیر خارجه مصر و سعد الحریری، نخست وزیر لبنان در جریان گفت‌وگوی تلفنی درباره آخرین تحولات در فلسطین و به ویژه غزه و همچنین تلاش‌های قاهره برای برقراری آتش بس میان دو طرف درگیر فسلطینی و اسرائیلی صحبت کردند.
طرفین همچنین بحران سیاسی و اقتصادی لبنان و تلاش‌های الحریری برای تشکیل دولتی که قادر باشد این کشور را از وضعیت نامساعد اقتصادی خارج کند که از آن رنج می‌برد، را مورد بررسی قرار دادند.
سامح شکری نیز بر تمایل مصر به هماهنگی با رهبران سیاسی لبنان جهت ممانعت از ایجاد مشکلات بیشتر در صورت عدم تشکیل دولت تاکید کرد.
از سوی دیگر، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان و سامح شکری تحولات فلسطین را در چارچوب هماهنگی و رایزنی ادامه‌دار بین دو کشور مورد بررسی قرار دادند.
دو طرف ضمن تاکید بر لزوم توقف فوری تیراندازی، از جامعه جهانی خواستند که با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی در حق ملت فلسطین مقابله و به قطعنامه‌های بین‌المللی پایبند باشد.
وزرای خارجه مصر و عربستان همچنین بر اهمیت تلاش و همکاری جهت ازسرگیری تلاش‌ها برای برقراری صلح و همچنین راه‌های تقویت هماهنگی مشترک بین دو کشور برادر تاکید کردند.
انتهای پیام