103 مدرسه نیازمند بازسازی فوری/ 10 درصد مجوزهای شرکتهای دانش بنیان صوری باطل شده
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: 1482 مدرسه آسیبدیده و مشکلدار داریم که 103 مدرسه نیازمند تخریب و بازسازی فوری است که البته این وزراتخانه اعلام کرد که اولویت با بازسازی مدارسی است که دانشآموزان سال آخری در آن تحصیل میکنند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: 1482 مدرسه آسیبدیده و مشکلدار داریم که 103 مدرسه نیازمند تخریب و بازسازی فوری است که البته این وزراتخانه اعلام کرد که اولویت با بازسازی مدارسی است که دانشآموزان سال آخری در آن تحصیل میکنند.
سیدحمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در مورد توضیحات جلسه عصر امروز این کمیسیون که با حضور وزیر آموزش و پرروش و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: در این جلسه در خدمت سیدمحمد بطحایی در بخش اول جلسه عصر امروز بودیم که وی گزارشی را از وضعیت آموزشی کشور و زیرساختهای این بخش ارائه کردند.
وی افزود: بطحایی در خصوص اقدامات این وزارتخانه در سال گذشته گزارشی را به اعضای کمیسیون ارائه کرده و اعضای کمیسیون مباحثی را در این خصوص مطرح کردند.
ضمن اینکه این وزارتخانه گزارشی را نیز درخصوص آسیبهای دانشآموزان مطرح کردند؛ ضمن اینکه اعضای کمیسیون خواستار ارائه گزارش مکتوب این وزارتخانه در این باره شدند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: درخصوص مطالبات معوق معلمان هم بطحایی گزارشی را به اعضای کمیسیون ارائه کرد و وی از اعضای کمیسیون خواست تا در خصوص پرداختها یاری دهنده این وزارتخانه باشند.
وی تصریح کرد: وزیر آموزش و پرروش مباحثی را درباره سند تحول آموزشی ارائه کرد و قرار شد تا در جلسات بعدی این موضوع به صورت ویژه مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
ضمن اینکه 1482 مدرسه آسیبدیده و مشکلدار داریم که 103 مدرسه نیازمند تخریب و بازسازی فوری است که البته این وزراتخانه اعلام کرد که اولویت با بازسازی مدارسی است که دانشآموزان سال آخری در آن تحصیل میکنند.
همچنین در برخی مناطق هم از کانکسهای به عنوان مدارس استفاده میشد که باید در این خصوص هم اقدام عاجل صورت گیرد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: در بخش دوم جلسه عصر امروز این کمیسیون هم در خدمت سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بودیم که وی گزارشی را از فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان و مسائل پژوهشی مطرح کرد که همه اعضای کمیسیون از اقدامات این معاونت تشکر کرده و انتقادی هم درخصوص موازیکاری این معاونت و برخی مراکز پژوهشی، وزارت علوم و دستگاههای دیگر مطرح کردند.
میرزاده خاطرنشان کرد: اعضای کمیسیون آموزش مجلس به ستاری پیشنهاد دادند که اقداماتی را پیگیری کنند که بودجه مراکز پژوهشی دستگاههای موازی با این معاونت کاهش پیدا کرده تا از این موازیکاری پرهیز شود؛ البته در این جلسه عنوان شد که برخی از شرکتها سوری بوده و فقط مجوز دارند؛ البته ستاری در پاسخ به منتقدین اعلام کردند که 10 درصد از مجوز شرکتهای مذکور در سال 97 باطل شده است.
وی تصریح کرد: در بخش دوم این نشست سورنا ستاری گزارشی را نیز درمورد شرکتهای دانش بنیان مطرح و درباره توسعه فعالیتهای گیاهان دارویی در کشور و احداث پالایشگاه ویژه این کار مباحثی را مطرح کرد.
وی گفت: ستاری در این جلسه به اعضای کمیسیون آموزش اعلام کرد که متاسفانه کشور ما کشوری نفتی است و به واردات بیشتر از صادرات اهمیت داده میشود و مشکلاتی برای صادرکنندگان بسیار زیاد است اما بنا داریم که صادرات شرکتهای دانش بنیان را کاهش دهیم.
انتهای پیام/