افزایش ۱۵۰ درصدی کشف انواع سرقت در شهرستان رزن
رزن - فرمانده انتظامی شهرستان رزن از دستگیری ۳۳ سارق و افزایش ۱۵۰ درصدی کشف انواع سرقت در طرح نوروزی سال ۹۸ در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ محمد باقر سلگی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح نوروزی در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۵۰ درصد افزایش کشف سرقت و کاهش چشمگیر وقوع جرم را در شهرستان رزن داشتهایم که این کشفیات با انجام طرحهای مختلف ارتقای امنیت اجتماعی صورت گرفته است.
وی در ادامه بیان داشت: در این مدت ۳۳ سارق دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۱۵۴ درصدی داشته است.
سرهنگ سلگی افزود: در راستای مبارزه با عاملان و توزیع کنندگان مواد مخدر در سطح شهرستان رزن نیز ۲۹ نفر از فروشندگان مواد مخدر دستگیر شدند که در این حوزه نیز افزایش ۱۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته را شاهد بودیم.
وی موفقیت پلیس را نتیجه تلاش مخلصانه و شبانه روزی کارکنان انتظامی شهرستان و افزایش گشتهای فوریتی پلیس ۱۱۰ و همچنین همکاری و تعامل بیشتر مردم با پلیس دانست.
فرمانده انتظامی شهرستان رزن با قدردانی از مشارکت و همکاری خوب مردمی با پلیس در اجرای طرحهای ارتقا ی امنیت اجتماعی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند.