خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حریق گسترده در مسکو/ ۳۰۰ نفر مجبور به ترک خانه‌هایشان شدند

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 17:02
وزارت شرایط اضطراری روسیه از وقوع یک آتش‌سوزی مهیب در پارکینگی واقع در زیرزمین یک ساختمان مسکونی در شمال غربی مسکو خبر داد.
حريق،اضطراري،مسكوني،روسيه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزارت شرایط اضطراری روسیه از وقوع یک آتش‌سوزی مهیب در پارکینگ واقع در زیرزمین یک ساختمان مسکونی در بزرگراه «لنینگ‌رادسکوی» (Leningradskoye) واقع در شمال غربی مسکو خبر داد.
بر اساس این گزارش، چندین گاراژ زیرزمینی در شعله‌های آتش سوخت و ۱۹ خودروی آتش‌نشانی همراه با ۵۰ آتش‌نشان در تلاش برای مهار شعله‌های حریق هستند.
مطابق با اعلام وزارت شرایط اضطراری روسیه، شدت حریق به اندازه‌ای است که بیش از ۳۰۰ نفر از ساکنان ساختمان‌های مسکونی مجبور به تَرک خانه‌های خود شدند.
تا کنون اطلاعات بیشتری درباره خسارت‌ها و تلفات این حریق گسترده منتشر نشده است.