خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گنبد آهنین تنها ۵ درصد از موشک‌ها را رهگیری می‌کند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 25 اردیبهشت 1400 - 18:30
یک استاد آمریکایی متخصص در زمینه دفاع موشکی معتقد است سامانه گنبد آهنین کارایی لازم را آن طور که صهیونیست‌ها ادعا می‌کنند، ندارد.
موشكي،اشغالي،دفاع،آهنين،گنبد،اراضي،متخصص،مقاومت

متخصص دفاع موشکی آمریکا؛
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از صابرین نیوز، یک متخصص آمریکایی دفاع موشکی کارآمدی سامانه دفاع موشکی صهیونیست‌ها موسوم به گنبد آهنین را زیر سوال برد.
در بحبوحه دور تازه درگیری‌ها در اراضی اشغالی و ناکامی رژیم صهیونیستی در مهار حملات موشکی مقاومت، تئودور پستول، استاد علوم، فناوری و سیاست امنیت ملی در انستیتوی فناوری ماساچوست گفت هیچ مدرکی وجود ندارد که گنبد آهنین واقعاً کار کند.
متخصص دفاع موشکی و دیگر جنبه‌های جنگ مدرن تاکید کرد طبق برآورد من، گنبد آهنین فقط ۵ درصد راکت‌های شلیک شده به مناطق اشغالی را رهگیری می‌کند.
در دور تازه درگیری‌ها در اراضی اشغالی، رژیم اشغالگر قدس تاکنون ده‌ها ساختمان و خانه را در نوار غزه به ویژه شهر‌های غزه و خان یونس هدف قرار داده و ویرانی‌های زیادی به بار آورده است.
مقاومت فلسطین نیز در پاسخ به این جنایات صهیونیست‌ها، اراضی اشغالی از جنوب تا شمال را آماج حملات گسترده موشکی و راکتی قرار داده که طی آن چند صهیونیست به هلاکت رسیده، ده‌ها صهیونیست زخمی شده و خسارت‌های سنگینی به دشمن صهیونیستی وارد شده است.
برای اولین بار موشک‌های مقاومت به شمالی‌ترین شهر‌های اشغالی رسیده و آژیر هشدار حتی در الجلیل و مناطق دورتر از آن نیز به صدا درآمده است.
انتهای پیام/