خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نجار: سیل اخیر بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان خسارت به جا گذاشته است

ایسنا | سیاسی، اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 16:24
سخنگوی فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی گفت که طبق گزارش رئیس سازمان مدیریت بحران، سیل اخیر بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان خسارت به جا گذاشته است.
مديريت،مجلس،حوادث،سيل،بحران،قانون

سخنگوی فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی گفت که طبق گزارش رئیس سازمان مدیریت بحران، سیل اخیر بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان خسارت به جا گذاشته است.
مهرداد لاهوتی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در جلسه فراکسیون مستقلین گفت: ایشان در این جلسه حوادث اخیر سیل را تشریح و اعلام کرد که این حوادث ۶۲ کشته به جای گذاشته است.
همچنین عنوان شد که سیل بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان خسارت به دنبال داشته است.
وی افزود: همچنین نمایندگان گلایه ای در مورد نحوه مدیریت سیل داشتند، در بحران ها معمولا باید به گونه ای مدیریت کرد که مسئولان مربوطه و استانداران حرف های متفاوت نزنند اما در حوادث اخیر هرکس برای خود حرفی می‌زد و نوعی ناهماهنگی به چشم می‌خورد.
لاهوتی اضافه کرد: آقای نجار هم گلایه‌ای از مجلس کرد که قانون مدیریت بحران ۴ سال است در مجلس معطل مانده است، البته این قانون در مجلس به تصویب رسیده و به شورای نگهبان ارجاع شده است.
در مورد قانون بیمه حوادث هم گلایه هایی داشتند که ۶، ٧ سال است در مجلس تعیین تکلیف نشده است.
در همه جای دنیا حوادث طبیعی که رخ می‌دهد تنها دولت آن را مدیریت نمی کند بلکه بیمه‌ها پای کار می‌آیند.
ایشان انتظار داشت با توجه به بلاتکلیف ماندن قضیه، موضوع در مجلس تعیین تکلیف شود.
انتهای پیام