خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همسر مدیر عامل سابق نیسان

فارس | اقتصادی | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 16:14
همسر مدیر عامل برکنار شده شرکت خودروسازی نیسان-رنو برای آزادی وی از زندان در ژاپن، به فرانسه سفر کرده و دست به دامن دولت مکرون شده است.<br/><br/>
گوسن،بازداشت،فرانسه،دولت،روز،كارول

همسر مدیر عامل برکنار شده شرکت خودروسازی نیسان-رنو برای آزادی وی از زندان در ژاپن، به فرانسه سفر کرده و دست به دامن دولت مکرون شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از دویچه‌وله، کارول گوسن، همسر کارلوس گوسن، مدیر عامل سابق شرکت خودروسازی نیسان-رنو، که هم اکنون در ژاپن بازداشت شده است به فرانسه رفته و برای آزادی او دست به دامن دولت مکرون شده است.
دولت فرانسه یکی از سهامداران نیسان-رنو است و گوسن نیز روز پنجشنبه مجددا به اتهام سوءاستفاده از منابع مالی نیسان بازداشت شده است.
به گزارش فایننشیال تایمز، کارول گوسن، در فرانسه از دولت این کشور خواسته است تا در پرونده بازداشت گوسن مداخله کند.
وی در مصاحبه با این روزنامه گفت: من فکر می‌کنم دولت فرانسه باید برای گوسن بیشتر تلاش کند.
به نظر من آنها به اندازه کافی کار نکرده‌اند و فکر نمی‌کنم به اندازه کافی از گوسن حمایت شده است.
وی در این مصاحبه خواستار مساعدت و کمک بیشتر دولت فرانسه شد چرا که گوسن یک شهروند فرانسوی است.
گوسن نخستین بار به دلیل تخلفات مالی در روز 19 نوامبر سال گذشته در ژاپن بازداشت شد و پس از 108 روز بازداشت با درخواست آزادی مشروط و با ضمانت وی موافقت شد اما بازهم روز پنجشنبه بازداشت شد.
البته بازپرسان ژاپنی مصر هستند که از خود کارول گوسن هم بازجویی کنند.
انتهای پیام/