روشنایی تزئینی ساختمانها معادل مصرف یک واحد تولیدی بزرگ
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه افزایش برق در استان احتمال خاموشی برق را در پی خواهد داشت، گفت: روشنایی تزئینی ساختمانها حدود ۱.۴ تا ۱.۵ مگاوات در بیرجند برق مصرف میکند که این مقدار با مصرف یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی در استان برابری میکند.

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه افزایش برق در استان احتمال خاموشی برق را در پی خواهد داشت، گفت: روشنایی تزئینی ساختمانها حدود ۱.۴ تا ۱.۵ مگاوات در بیرجند برق مصرف میکند که این مقدار با مصرف یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی در استان برابری میکند.
مهدی دادگر در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن گرمای تابستان، کمبود بارش و کاهش ظرفیت نیروگاههای برق آبی و افزایش مصرف چاههای کشاورزی به نسبت مدت مشابه، امسال با کمبود برق در استان مواجه هستیم.
وی افزود: یکی از چالشهای اصلی در سال جاری افزایش بیسابقه مصرف برق ناشی از گرمای هوا و کاهش تولید نیروگاه های برق آبی در کشور است که باید با کمک مردم مدیریت شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی بیان کرد: در تمام کشورها ظرفیت تولید و انتقال برق به ویژه در فصول پر باری محدود است که در این مواقع موضوع مدیریت مصرف به عنوان یکی از مهمترین راهبردهای حفظ سرمایههای ملی به شمار میرود.
دادگر با بیان اینکه مدیریت مصرف تنها با همکاری و تعامل مشترکین امکان پذیر است، افزود: طبیعی است که با افزایش دما نحوه مصرف برق از سوی شهروندان نیز تغییر میکند، اما از مردم میخواهیم مصرف را به خصوص در سیعات اوج بار کمتر کنند.
افزایش ۲۲ درصدی مصرف برق در استان
وی از افزایش ۲۲ درصدی مصرف برق در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: برنامههایی در دست اجرا از جمله تغییر در ساعات کار ادارات، استفاده از مولدین اضطراری و برخورد با رمز ارزهای غیر مجاز داریم تا به خاموشی در تابستان نرسیم.
دادگر با بیان اینکه اکنون تراز تولید نسبت به مصرف برق منفی شده است و شرایط بسیار سختی پیش رو داریم، تصریح کرد: از مردم میخواهیم استفاده از وسایل پرمصرف برقی مانند لباسشویی و ظرفشویی را نیز در ساعتهای اوج بار به حداقل میزان ممکن برسانند.
وی از تزئین ساختمانها با نور گلایه کرد و ادامه داد: این روشنایی تزئینی حدود ۱.۴ تا ۱.۵ مگاوات در بیرجند برق مصرف میکند که این مقدار با مصرف یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی در استان برابری میکند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی تصریح کرد: به دلیل کاهش بارندگیها، آب پشت سدها بسیار کاهش پیدا کرده که به همین علت، مردم برای جبران کمبود آب در بخش کشاورزی و صنایع، رو به سمت مصرف برق آوردهاند.
دادگر با بیان اینکه مصرف در بازه زمانی ۱۲ تا ۱۸ بسیار نگران کننده است، اظهار کرد: کشور مشکل تامین برق را ندارد، اما افزایش مصرف باعث میشود در بازههای زمانی با محدودیتهای پی بینی نشده مواجه شویم که تنها راهکار آن فرهنگسازی کم مصرف کردن است.
انتهای پیام