خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرونده مسکن مهر کردستان پایان تیرماه بسته خواهد شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 25 اردیبهشت 1400 - 10:59
سنندج- سرپرست معاونت مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی کردستان گفت: با تمهیدات اندیشیده شده مابقی واحدهای مسکن مهر تا پایان تیرماه تکمیل شده و پرونده این پروژه در استان بسته خواهد شد.
مهر،مسكن،واحد

مصطفی رضایی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از مجموع واحدهای در تعهد استان در حوزه مسکن مهر تنها هزار و ۶۷۰ واحد باقیمانده است که از این تعداد ۳۶۱و احد خود مالک، ۲۵۷ واحد در قالب تعاونی و ۱۰۵۲ واحد نیز تفاهم نامه سه جانبه است.
وی افزود: خوشبختانه واحدهای باقیمانده نیز دارای پیشرفت مناسب بوده و با تمهیدات اندیشیده شده و هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های خدمات رسان و تعهد این دستگاه‌ها ان شاالله عملیات اجرایی مسکن مهر در سطح استان کردستان تا پایان تیرماه سال جاری به اتمام خواهد رسید.
رضایی خاطر نشان کرد: اتمام پرونده مسکن مهر در کردستان شامل واحدهایی که مشکل پرونده حقوقی دارند نمی‌شود.