سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شلیک ۳ موشک از سوریه به فلسطین اشغالی

مهر | بین‌الملل | جمعه، 24 اردیبهشت 1400 - 23:41
منابع خبری شامگاه جمعه از شلیک ۳ فروند موشک از سوریه به فلسطین اشغالی خبر دادند.
فلسطين،اردن،تجمع،حمايت،كمك،معترضان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، هزاران اردنی با برپایی راهپیمایی در کمک و حمایت از فلسطین و نیز محکومیت حملات صهیونیست‌ها در مرزهای اردن و فلسطین تجمع کردند.
این در حالی است که برخی رسانه‌ها اعلام کردند که اردنی‌ها موفق به عبور از موانع مرزی و ورود به فلسطین اشغالی شده‌اند.
براساس این گزارش؛ هزاران شهروند این کشور امروز (جمعه) در اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی و به منظور همبستگی و پشتیبانی از فلسطینیان و غزه راهی مرزهای اردن و فلسطین شدند.
تظاهرکنندگان از مقام‌های اردن خواستند تا برای کمک و حمایت از فلسطینی‌ها مرزها را باز کنند.
معترضان اردنی برای همدردی و کمک به برادران فلسطینی خود نمازجمعه را در منطقه مرزی «الیرموک» میان این کشور و فلسطین برپا کردند.
در روزهای گذشته، بیشتر شهرهای اردن شاهد تجمع، تحصن و راهپیمایی در همبستگی و حمایت از فلسطینی‌ها و محکوم کردن حملات صهیونیست‌ها به بیت المقدس و غزه بوده است.
معترضان با تجمع گسترده در رو به روی سفارت رژیم صهیونیستی در امان از دولت خواستار اخراج سفیر و بستن سفارت تل آویو در اردن شدند.