خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد صادرات خشکبار در گروی اجرای بخشنامه های صادره

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 24 اردیبهشت 1400 - 20:12
به گفته فرشچیان بخشنامه‌های ابلاغ شده در حوزه خشکبار که بر زمین مانده است باید اجرا شود تا تولید و صادرات حرکت خودش را به خوبی ادامه دهد.
صادرات،مشكلات،كشور،خشكبار،صادركنندگان،نايب،تجارت

نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران مطرح کرد؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، احمدرضا فرشچیان، نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران در نشست هم اندیشی برنامه‌های توسعه صادرات کشور که با حضور وزیر صمت، نمایندگان مجلس و بخش خصوصی برگزار شد، گفت: مشکلات کشور باید ریشه‌ای مورد واکاوی قرار گیرد، یکی از مشکلات بخشنامه‌های خلق الساعه بوده است که تأثیرات منفی بر روند کار فعالان اقتصادی گذاشته است.
وزارت صنعت، معدن و تجارت، احمدرضا فرشچیان، نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران در نشست هم اندیشی برنامه‌های توسعه صادرات کشور که با حضور وزیر صمت، نمایندگان مجلس و بخش خصوصی برگزار شد، گفت: مشکلات کشور باید ریشه‌ای مورد واکاوی قرار گیرد، یکی از مشکلات بخشنامه‌های خلق الساعه بوده است که تأثیرات منفی بر روند کار فعالان اقتصادی گذاشته است.
وی با تاکید بر ضرورت تعریف و بازنگری مفاهیم مرتبط با حوزه اقتصاد، ادامه داد: تعریف مشخصی از صادرات باید ارائه شود و اینکه هدف و مقصود ما از صادرات چیست.
در تدوین این هدف، الگوی کشورهای موفق باید مد نظر باشد و از مدل‌های استفاده شده توسط آنها الگو برداری شود.
در این زمینه بهینه سازی تولید، حمل و نقل، کاهش هزینه‌های تجارت الکترونیک و حتی روابط با کشورهای دیگر باید مورد بررسی قرار گیرد و موقعیت‌ها و توقعات شناسایی شود.
به گفته این مقام مسئول همچنین بخشنامه‌های ابلاغ شده در این حوزه که بر زمین مانده است باید اجرا شود تا تولید و صادرات حرکت خودش را به خوبی ادامه دهد.
انتهای پیام/