خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجمع تعدادی ضد انقلاب مقابل محل برگزاری گفت‌وگوهای ایران و ۱+۴

ایسنا | سیاسی | جمعه، 24 اردیبهشت 1400 - 18:30
با پایان تعطیلات مناسبتی اتریش و توقف بارندگی‌های چندروزه در وین، تعداد انگشت‌شماری از ضدانقلاب امروز بار دیگر در برابر محل برگزاری گفت‌وگوهای ایران و ۱+۴ تجمع کرده‌اند.
ايران،گروهك،اتريش،تجمع

با پایان تعطیلات مناسبتی اتریش و توقف بارندگی‌های چندروزه در وین، تعداد انگشت‌شماری از ضدانقلاب امروز بار دیگر در برابر محل برگزاری گفت‌وگوهای ایران و ۱+۴ تجمع کرده‌اند.
به گزارش ایسنا،حاضران در این تجمع که پرچم‌های گروهک تروریستی منافقین، گروهک‌های سلطنت‌طلب و گروهک انجمن پادشاهی را به دست دارند، ضمن توهین به مذاکره‌کنندگان ایرانی، علیه رفع تحریم‌ها ضد مردم ایران، گفت‌وگوهای دیپلماتیک با ایران و همچنین نیروهای مقاومت فلسطین و لبنان شعار دادند.
گفتنی است که این تجمعات که معمولا با بارش باران یا در روزهای تعطیل متوقف می‌شود، در چند مورد با تنش و درگیری با پلیس اتریش همراه بوده است.
انتهای پیام