خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد 6 دلاری قیمت طلا در بازار جهانی

فارس | اقتصادی | جمعه، 24 اردیبهشت 1400 - 17:11
در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها قیمت طلا 6 دلار گران شد.
دلار،طلا،قيمت،بازار،تورم،ارزش

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از کیتکو، در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها قیمت طلا 6.8 دلار بالا رفت و به 1833.3 دلار در هر اونس رسید.
قیمت کنونی نسبت به یک ماه گذشته 96.9 دلار و نسبت به یک سال گذشته 102.6 دلار بالاتر بوده است.
قیمت نقره هم 9 سنت رشد کرد و به 27.18 دلار رسید.
پلاتین و پالادیوم نیز به ترتیب 14 و 54 دلار رشد قیمت داشتند و 1215 و 2828 دلار در هر اونس داد و ستد شدند.
به گزارش رویترز، کاهش ارزش دلار در بازار جهانی یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن قیمت طلا بوده است، البته علیرغم افت یک دهم درصدی ارزش دلار در معاملات امروز، اما این ارز هفته جاری را مثبت تمام خواهد کرد.
قیمت طلا البته نسبت به ابتدای هفته تغییر چندانی نداشته اما پایین آمدن ارزش دلار خریداران طلا با ارزهای غیردلاری را به خاطر ارزان شدن به خرید بیشتر ترغیب کرده است.
اخبار مربوط به تورم در آمریکا هم مزید بر علت افزایش قیمت طلا بوده است.
استفن اینز، کارشناس مؤسسه SPI در این باره می‌گوید: اخبار مربوط به افزایش تورم برای بازار طلا بد نیست، بلکه اقدام بانک مرکزی آمریکا برای کنترل تورم بر بازار طلا تأثیر بد می‌گذارد.
انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌