خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

6500 واحد مسکونی جدید در استان بوشهر ساخته می‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 15:20
استاندار بوشهر گفت: در راستای تامین مسکن متقاضیان، امسال شش‌هزار و 500 واحد مسکونی در استان بوشهر سامل 2 هزار واحد در عالیشهر و 4 هزار و 500 واحد در سیراف ساخته می‌شود.
بوشهر،استان،گراوند،سيراف،تعطيلات،واحد،تاكيد،ساخت،مواصلاتي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالکریم گراوند ظهر امروز در نشست بررسی وضعیت طرح‌های راه و شهرسازی استان بوشهر، با بیان اینکه وضعیت تردد در محورهای مواصلاتی استان بوشهر بهبود یافته است اظهار داشت: در ایام تعطیلات نوروز افزون بر 10.4 میلیون تردد خودرو در محورهای مواصلاتی استان بوشهر ثبت شده که نقش راهداری و پلیس راه در کنترل ترافیک و مشکلات محورها قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه برای اسکان گردشگران اقدامات خوبی در ایام تعطیلات نوروز انجام شده گفت: در تعطیلات نوروزی تدارک خوبی برای کنترل ترافیک، اسکان و خدمات سفر در استان بوشهر انجام شده است.
استاندار بوشهر با اشاره به آبگیری چهار کیلومتر جاده ساحلی گناوه به بوشهر در هنگام بارندگی افزود: این محور باید بهسازی شود که ازدیاد پلها و ارتفاع بخشی به خط پروژه از پیش بینی‌های محور ساحلی بوشهر به گناوه است.
گراوند با تاکید بر رونق گردشگری دریایی تصریح کرد: یکی از ظرفیت‌های مهم استان بوشهرگردشگری دریایی است که در این راستا زیرساخت‌های مهمی در شهرها و روستاها انجام شده و مورد استقبال گردشگران قرار گرفت.
وی با تاکید بر تسریع در ساخت اسکله کنگان تصریح کرد: برای ساخت این اسکله 100 میلیارد تومان اعتبار مصوب شده که بخشی از آن تخصیص یافته است.
استاندار بوشهر از ساخت واحدهای مسکونی در عالیشهر و سیراف خبر داد و بیان کرد: امسال شش‌هزار و 500 واحد مسکونی در استان بوشهر سامل 2 هزار واحد در عالیشهر و 4 هزار و 500 واحد در سیراف برای پاسخگویی به سرریز جمعیت شهرهای نخل تقی و عسلویه ساخته می‌شود.
گراوند بر رعایت ضوابط زیست محیطی در شهر جدید سیراف تاکید کرد و افزود: برخی خسارت‌های در مواقع بحران ناشی از عدم دقت و رعایت ضوابط در گذشته است.
انتهای پیام/ش