خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دلیل تجمع دانشجویان مقابل کارخانه نیشکر هفت‌تپه

مشرق | اقتصادی | جمعه، 24 اردیبهشت 1400 - 13:41
دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های امیرکبیر، تهران و چمران اهواز به مناسبت خلع ید مالک کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در مقابل این کارخانه تجمع کردند و جشن گرفتند.
شركت،نشويم،اميركبير،تپه،اهواز

به گزارش مشرق، دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های امیرکبیر، تهران و چمران اهواز با حضور مقابل کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به مناسبت آزادسازی این شرکت و خلع ید مالک آن در کنار کارگران این کارخانه جشن گرفتند.
روح‌الله دشتی، مسئول کارگروه مبارزه با فساد و تبعیض بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر در این مراسم طی سخنانی گفت: کارگران شرکت هفت‌تپه به ما یاد دادند که چگونه پای‌ آرمان‌های خود بایستیم و ناامید نشویم و تا لحظه رسیدن به هدف خسته نشویم.
وی همچنین گفت: مانع اول برداشته شد و الان باید به سراغ موانع بعدی برویم و فکر نکنیم که قضیه تمام شده است.
تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های تهران و اهواز در ماجرای شرکت هفت تپه مطالبه‌گری‌های مختلفی انجام دادند.