خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش جاسوسی نوه ملکه در سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس

فارس | برگزیده، بین‌الملل | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 14:52
یک منبع سلطنتی اعلام کرد نوه ملکه انگلیس برای آشنایی با نحوه فعالیت سرویس‌های جاسوسی این کشور، سه هفته با آن‌ها همکاری کرده است.
ويليام،انگليس،جاسوسي،بريتانيا،اطلاعاتي،سرويس

یک منبع سلطنتی اعلام کرد نوه ملکه انگلیس برای آشنایی با نحوه فعالیت سرویس‌های جاسوسی این کشور، سه هفته با آن‌ها همکاری کرده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شاهزاده «ویلیام ولز» دوک «کمبریج» و نوه ملکه بریتانیا، برای آشنایی با سازوکارهای امنیتی و اطلاعاتی، دوره‌ای را صرف فعالیت در سرویس‌های جاسوسی انگلیس کرده است.
به نوشته روزنامه «گاردین»، کاخ سلطنتی «کنسینگتون»اعلام کرد، شاهزاده ویلیام در سه هفته اخیر با «ام‌آی۶» (سرویس اطلاعاتی خارجی بریتانیا)، «ام‌آی۵» (سرویس اطلاعاتی داخلی بریتانیا) و «جی‌سی‌اچ‌کیو» (ستاد ارتباطات دولتی) همکاری داشت.
ویلیام در این باره توضیح داد: «گذراندن وقت در آژانس‌های امنیتی و اطلاعاتی‌مان و درک بیش‌تر سهم آن‌ها در امنیت ملی ما، به راستی تجربه‌ای قابل‌افتخار بود».
پرنس ویلیام که مدت یک هفته را در همکاری با هر یک از این سرویس های جاسوسی سپری کرد، سال ۲۰۰۵ از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده و پس از آن هفت سال و نیم از عمر خود را در ارتش انگلیس خدمت کرد.
ارتش انگلیس یکی از تأمین‌کنندگان اصلی سلاح و تجهیزات نظامی ائتلاف به رهبری سعودی‌ها است که در یمن بارها دست به جنایت جنگی و کشتار غیرنظامیان زده است.
انتهای پیام/م