آتشسوزی گسترده درختان روستای «متعو» مهار شد/ مردم از به آتش کشیدن نیزارها خودداری کنند
مدیرعامل آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز در تشریح جزئیات این حادثه گفت: گرما و آتش زدن زمینهای کشاورزی عامل بروز این حادثه گسترده بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، ابراهیم قنبری، مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز در رابطه با آتشسوزی ۱۰۰ نخل درخت در یکی از روستاهای اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مرکز عملیات آتشنشانی اهواز ساعت ۱۷ امروز گزارشی مبنی بر وقوع آتشسوزی در روستای متعو را دریافت کرد.
وی افزود: عملیات اطفای حریق سخت بود و بیش از سه ساعت به طول انجامید که در آن ۱۵ خودروی اطفای حریق با بیش از۶۰ نیرو حضور داشتند.
مدیرعامل آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز در تشریح جزئیات این حادثه عنوان کرد: در این عملیات از سرایت آتش به بیش از دو هزار هکتار زمینهای کشاورزی و همچنین ۷۰۰ نفر نخل جلوگیری شد.
وی افزود: همچنین توانستیم از سرایت آتش به بیش از ۳۰ هزار لیتر گازوئیل که جنب ایستگاه پمپاژ روستا قرار داشت نیز جلوگیری کنیم.
قنبری بیان کرد: گرما و آتش زدن زمینهای کشاورزی عامل بروز این حادثه گسترده بود که عملیات اطفا با موفقیت پایان یافت.
وی افزود: از تمامی مردم به خصوص کشاورزان درخواست داریم که از آتش زدن نیزارها و زمینهای کشاورزی خودداری کنند چرا که وزش باد سبب سرایت آتش به سایر اماکن خواهد شد.
انتهای پیام/س