خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهادت یکی از فرماندهان حماس در حملات رژیم صهیونیستی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 22 اردیبهشت 1400 - 21:23
اسماعیل هنیه با اعلام شهادت یکی از فرماندهان مقاومت اسلامی فلسطین تأکید کرد که مقابله با دشمن صهیونیستی در دفاع از وطن ادامه می‌یابد.
مقاومت،هنيه،اسماعيل،شهادت،فرماندهان،غزه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که یکی از فرماندهان مقاومت اسلامی در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است.
اسماعیل هنیه گفت: مجاهد شریف ابو عماد و دوستان پاک او در بهترین ماه‌ها و در بهترین نبرد‌ها که نبرد دفاع از قدس و مسجدالاقصی است به شهادت رسیدند.
رئیس دفتر سیاسی حماس افزود: امروز با خون و مجاهدت‌های شجاعانه فرمانده و فرزندان گردان‌ها و گروه‌های مقاومت تثبیت شد که غزه سپر قدس است.
وی تأکیدکرد: مقابله با دشمن صهیونیستی و دفاع از هموطنانمان در غزه ادامه خواهد یافت و هر فرمانده که به شهادت برسد صفی طولانی از فرماندهان وجود خواهد داشت، که پرچم او را حمل کنند و به راهش ادامه دهند تا پیروزی و آزادسازی محقق شود.
اسماعیل هنیه در پایان گفت: مقاومت اراده‌ای محکم و یدی طولا دارد و برای همه سناریو‌های احتمالی آمادگی دارد.
انتهای پیام/