خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونمایی از راهنمای بالینی کودکان ناشنوا و کم شنوا

مهر | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 13:47
عضو هیأت مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران، از رونمایی راهنمای بالینی مداخله زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا و کم شنوا خبر داد.
كودكان،شنوا،كنگره،ايران،شنوايي،ناشنوا،زودهنگام،مداخله،بيانيه

به گزارش خبرگزاری مهر، گیتا موللی، در آستانه برگزاری هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران، گفت: راهنمای بالینی (گاید لاین) مداخله زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا و کم شنوا در روز چهارم اردیبهشت ۹۸، همزمان با برگزاری هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران رونمایی خواهد شد.
دبیر علمی کنگره شنوایی شناسی ایران، افزود: این راهنمای بالینی، آخرین بیانیه بین المللی در خصوص کودکان کم شنوا است و می‌تواند تحول بزرگی برای کودکان کم شنوای کشورمان باشد.
وی ادامه داد: این بیانیه ۱۰ ماده‌ای کنفرانس FCEI (مداخله زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا و کم شنوا)یک بیانیه / گاید لاین جهانی است که همه کشورها و مراکز دنیا ملزم به اجرای آن با لحاظ کردن مقتضیات فرهنگی خود هستند.
عضو هیأت مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران، اظهار داشت: پیشینه این بیانیه در تابستان ۲۰۱۴ در کنگره اتریش با شرکت جمع بسیاری از محققین و دانشمندان بنام برگزار شد.
وی افزود: در پایان کنگره مداخله زودهنگام خانواده محور برای کودکان کم شنوا، بیانیه‌ای ارائه شد که از همه کشورهای جهان خواسته شد به آن پایبند باشند و توانبخشی ها را بر اساس این اصول انجام دهند.
موللی ادامه داد: در تابستان ۲۰۱۶ این گروه از دانشمندان بار دیگر در کنگره fcei 2016 در اتریش دور هم جمع شدند و این ۱۰ اصل را مورد تأیید مجدد قرار دادند.
دبیر علمی کنگره شنوایی شناسی ایران، گفت: بر اساس گایدلاین FCEI همه کودکان کم شنوا و ناشنوا لازم است در بدو تولد شناسایی و ۴۸ ساعت پس از تشخیص به مرکز مداخله زودهنگام ارجاع داده شوند.
در این صورت کودکان ناشنوا و کم شنوا می‌توانند دقیقاً مانند دیگر کودکان، صحبت کنند و هیچ تفاوتی با کودکان شنوا نخواهند داشت.
موللی عنوان کرد: پیگیری امور مربوط به راهنمای بالینی FCEI در ایران و کار ترجمه و آماده سازی آن به زبان فارسی را انجمن علمی شنوایی شناسی ایران با همکاری دانشگاه انجام داده است.