جاسمي: كاش رئيس جمهور در نشست امروز مجلس حضور داشت/مردم سرپناه ندارند
نماينده مردم كرمانشاه در مجلس گفت: ای کاش در جلسه امروز، رئیس جمهور و وزرا حضور داشتند و حرف نمایندگان را میشنیدند که مردم سرپناه ندارند.

نماينده مردم كرمانشاه در مجلس گفت: ای کاش در جلسه امروز، رئیس جمهور و وزرا حضور داشتند و حرف نمایندگان را میشنیدند که مردم سرپناه ندارند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سیدقاسم جاسمی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) پارلمان، اظهار داشت: لازم است از ارتش، سپاه و بسیج تشکر کنم که اگر نبودند مشکلات سیل زدگان استان کرمانشاه کمتر از لرستان نبود.
باران رحمت الهی تبدیل به یک تهدید شد و شرایط بسیار سختی را برای مردم کشور رقم زد که همه تصاویر آن را در صداوسیما و در فضای مجازی شاهد بودیم.
وی با اشاره به جانفشانیهای مردم کرمانشاه در دوران دفاع مقدس گفت: بیش از ۷۲ ساعت بارندگی شدید در کشور داشتیم که اولین موج آن وارد کرمانشاه شد.
وی عنوان کرد: ای کاش در جلسه امروز، رئیس جمهور و وزرا حضور داشتند و حرف نمایندگان را میشنیدند که مردم سرپناه ندارند و مشکلات زیادی اعم از قطعی آب، برق، گاز و نبود امکانات رفاهی و بهداشتی وجود دارد.
نماینده مردم کرمانشاه در خاتمه خاطرنشان کرد: دولت با عزم و اراده میتواند کار کند اما متأسفانه فقط در یک نمونه یعنی ساختمان پلاسکو شاهدیم که بعد از گذشت چند سال از آتشسوزی هنوز این ساختمان درست نشده است.
من ناامیدم و امیدی به برنامهریزی دولت برای بهبود وضعیت ندارم.
انتهای پیام/