خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود قرارگاه خاتم الانبیا به موضوع توسعه مترو در سراسر کشور

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 22 اردیبهشت 1400 - 10:41
معاونت هماهنگ کننده قرارگاه خاتم الانبیاء از ورود قرارگاه خاتم الانبیا به موضوع توسعه مترو در کشور خبر داد.
قرارگاه،مترو،فخار،الانبياء،خاتم،هماهنگ

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار فخار معاون هماهنگ کننده قرارگاه خاتم الانبیاء در در مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث نخستین قطعه از خط ۱۰ مترو تهران اظهار کرد: قرارگاه به توسعه مترو ورود پیدا کرده است.
وی ادامه داد: سرمایه گذاری در مترو ما را به نقطه مطمئنی در حوزه حمل و نقل می‌رساند.
در تبریز، مشهد و شیراز قرارگاه فعالیت دارد.
فخار گفت: منتظر هستیم تا در خطوط ریلی در سایر شهر‌های کشور ورود پیدا کنیم و مترو را توسعه دهیم.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه خاتم الانبیاء بیان کرد: خوشحال هستم که در این خط طولانی همکاری داشته باشیم و امیدوارم تا بتوانیم سازماندهی درازمدتی برای برنامه‌های آینده داشته باشیم.
وی تصریح کرد: جا دارد تا اینجا از شهدای فلسطینی که طی روز‌های گذشته به خون کشیده شده‌اند یاد و دعا کنیم تا بتوانند در مقابل حاکمیت خونبار صهیونیستی مقاومت داشته باشند.
انتهای پیام/