خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش 35 درصدی حجم آب سد یامچی در اردبیل

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 22 اردیبهشت 1400 - 10:13
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان اردبیل از کاهش 35 درصدی منابع آب جمع شده در پشت سد یامچی اردبیل خبر داد.
آب،اردبيل،سد،مصرف،يامچي،شرايط،استان،كاهش

ایسنا/اردبیل معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان اردبیل از کاهش 35 درصدی منابع آب جمع شده در پشت سد یامچی اردبیل خبر داد.
ندایی در جریان بازدید از شرایط سد یامچی در اردبیل اظهار کرد: ما در سد یامچی شرایط و وضعیت متفاوتی را نسبت به سال‌های گذشته شاهد هستیم و دغدغه و نگرانی ما کاهش منابع آب پشت این سد است.
وی به روند نزولی بارندگی‌ها در ماه‌های اخیر اشاره کرد و گفت: کاهش بارش‌ها تا 70 درصد دغدغه و نگرانی ما را چندین برابر کرده چرا که ما با نزدیک شدن به فصل تابستان با شرایط بحرانی در مدیریت منابع آب روبه‌رو خواهیم شد.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان اردبیل تصریح کرد: از سویی دیگر ورودی آب به سد یامچی اردبیل 15 درصد کاهش یافته و این خود نگرانی‌ها را چندین برابر کرده است.
ندایی به افزایش مصرف آب نیز در سطح اردبیل و شهرهای همجوار اشاره کرد و افزود: مصرف آب شرب اردبیل 11 درصد افزایش یافته و این به دلیل شرایط بهداشتی و شیوع بیماری کروناست که شهروندان به افزایش مصرف آب روی آوردند.
وی ضرورت مصرف بهینه آب را یادآور شد و خاطر نشان کرد: عموم شهروندان با توجه به شرایط سخت کنونی شرکت آب منطقه‌ای را باید در مصرف درست آب کمک و یاری کنند تا دغدغه‌ها و نگرانی‌ها در این زمینه به حداقل برسد.
ندایی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: نه تنها در سد یامچی بلکه در سایر سدهای موجود استان ما با کمبود آب در پشت سدها روبه‌رو هستیم و این وضعیت هشدار آگاهی بیشتر شهروندان را در مصرف درست و اصولی آب افزایش داده است.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان اردبیل همچنین به کاهش اختصاص آب برای بخش کشاورزی اشاره کرد و ادامه داد: در اطلاعیه‌های مختلف از کشاورزان دشت اردبیل و سایر دشت‌های موجود استان خواسته‌ایم تا نسبت به کشت محصولات آب‌بر کم اقدام کرده و از روش‌های جدید آبیاری نیز استفاده کنند.
انتهای پیام