سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چاووش اوغلو: در نشست سازمان همکاری اسلامی علیه اسرائیل قطعنامه صادر می‌کنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 22 اردیبهشت 1400 - 09:53
وزیر خارجه ترکیه گفت: انشاء‌الله در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی که قرار است پس از عید فطر برگزار شود و همچنین در نشست اضطراری مجمع عمومی سازمان ملل، درباره حملات اسرائیل قطعنامه‌ای صادر خواهیم کرد.
تركيه،خارجه،حملات،همكاري،ديدار،وزير،فرحان،همتاي،تداوم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از آناتولی، مولود چاووش‌اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه که برای انجام برخی دیدارهای رسمی در جده به سر می‌برد، با فیصل بن فرحان بن عبدالله آل سعود، همتای سعودی خود دیدار کرد.
وی پس از این دیدار ضمن تشکر از دعوت و میهمان نوازی فرحان، تاکید کرد: جلسه‌ای بسیار صریح و صمیمی داشتیم.
چاووش‌اوغلو محور این دیدار را بحث و رایزنی پیرامون اقدامات آتی در روابط دو جانبه و نحوه حل مشکلات آن، اعلام کرد.
وزیر امور خارجه ترکیه در ادامه گفت: درباره توسعه همکاری بین دو کشور و چگونگی بهبود همکاری در مسائل منطقه بحث کردیم و تصمیم به تداوم گفتمان در فضایی صمیمانه و شفاف گرفتیم.
وی همچنین همتای خود را برای تداوم مذاکرات به ترکیه دعوت و تاکید کرد که به این ترتیب اقدامات لازم برای استحکام روابط بین ریاض و آنکارا انجام خواهد شد.
چاووش‌اوغلو درباره حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه و مسجد الاقصی، متذکر شد: ما همیشه این حملات را محکوم می‌کنیم اما امت در انتظار اقدام عملی و ملموس است.
وزیر خارجه ترکیه در پایان اظهار داشت: انشاء‌الله در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی که قرار است پس از عید فطر برگزار شود و همچنین در نشست اضطراری مجمع عمومی سازمان ملل، درباره حملات اسرائیل قطعنامه‌ای صادر خواهیم کرد.
انتهای پیام/