خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس: با ادامه بمباران غزه تل‌آویو را شدیدتر از عسقلان موشک‌باران می‌کنیم

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 21 اردیبهشت 1400 - 22:53
شاخه نظامی حماس اعلام کرد که اگر رژیم صهیونیستی به بمباران ساختمان‌های غیرنظامی ادامه دهد، حمله موشکی شدید علیه تل آویو در راه خواهد بود.
حمله،غزه،صهيونيستي،رژيم،اعلام،عسقلان

شاخه نظامی حماس اعلام کرد که اگر رژیم صهیونیستی به بمباران ساختمان‌های غیرنظامی ادامه دهد، حمله موشکی شدید علیه تل آویو در راه خواهد بود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس،کتائب القسام شاخه نظامی حماس رژیم صهیونیستی را با حمله راکتی سخت به پایتخت آن تهدید کرد.
به گزارش شبکه الجزیره، «ابوعبیده» سخنگوی نظامی کتائب القسام لحظاتی پیش اعلام کرد: اگر دشمن بخواهد همچنان به بمباران ساختمان‌های غیرنظامی ادامه دهد، تل‌آویو با یک حمله موشکی سخت و بیش‌تر از آنچه در عسقلان اتفاق افتاد، هدف گرفته می‌شود.
منابع فلسطینی، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه)، از حمله گسترده راکتی نیروهای مقاومت فلسطین به شهرهای «اشدود» و «عسقلان» اشغالی در شمال نوار غزه خبر دادند.
بیمارستان شهر عسقلان اعلام کرده که در نتیجه حمله راکتی امروز از سمت غزه 95 صهیونیست زخمی به آنجا منتقل شده‌اند.
در همین حال رسانه‌های رژیم صهیونیستی می‌گویند 80 فروند جنگنده اسرائیلی آماده حمله به غزه هستند.
وزارت بهداشت فلسطین در غزه آمار قربانیان حملات دیروز تاکنون رژیم صهیونیستی به غزه را ۲۸ شهید از جمله ۱۰ کودک و بیش از ۱۵۰ زخمی اعلام کرده است.
انتهای پیام/.