خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار بوشهر خواستار تسریع در راه‌اندازی پروژه‌های آب‌شیرین‌کن شد

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | سه شنبه، 21 اردیبهشت 1400 - 20:30
استاندار بوشهر با بیان اینکه "پروژه‌های آب‌شیرین‌کن در شهرها و روستاهای مختلف استان بوشهر در جال اجراست"، خواستار تسریع در راه‌اندازی این پروژه‌ها شد.
آب،بوشهر،استان،روستاهاي،تسريع،شهرها

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر با بیان اینکه "پروژه‌های آب‌شیرین‌کن در شهرها و روستاهای مختلف استان بوشهر در جال اجراست"، خواستار تسریع در راه‌اندازی این پروژه‌ها شد.
عبدالکریم گراوند در بررسی روند اجرای طرح شیرین‌سازی آب دریا در روستاهای شیف و هلیله بندرگاه بوشهر با بیان اینکه به طرح‌های آبرسانی توجه ویژه‌ای شده است، اظهار کرد: در این زمینه تخصیص اعتبارات به فصل آبرسانی است و از هیچ کوششی برای تسریع در اجرا این طرح‌ها فروگذاری نمی‌شود.
وی با بیان اینکه بارش باران در فصل زمستان گذشته بر روی منابع آب زیر زمینی، رودخانه‌ها و چاه‌های آب تأثیر گذاشته، گفت: بخش عمده‌ای از منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در دیگر استان‌ها قرار دارد و در این راستا فعالیت شرکت آب و فاضلاب استان در انتقال و تأمین آب شهرها و روستا ستودنی است.
استاندار بوشهر، یکی از طرح‌های مهم استان در تأمین آب آشامیدنی را اجرا پروژه شیرین‌سازی آب دریا دانست و تصریح کرد: در این راستا طرح‌های آب‌شیرین‌کن در شهرها و روستاهای مختلف استان در حال اجرا است.
گراوند با اشاره به اجرای طرح‌های آب‌شیرین‌کن در روستاهای شیف، هلیله و بندرگاه بوشهر خواستار تسریع در راه‌اندازی این پروژه‌ها شد و گفت: بر اساس تعهد پیمانکاران و سرمایه‌گذاران طرح‌های آب‌شیرین‌کن مرحله نخست این پروژه‌ها در نیمه نخست امسال وارد بهره‌برداری می‌شود که نقش مهمی در جبران کسری آب مناطق دارد.
وی با تأکید بر توجه به مدیریت مصرف آب برای گذر از تابستان گفت: مشارکت مردم در همه بخش‌ها ستودنی است که تعامل مردم در مدیریت مصرف آب امری مهم و ضروری است.
انتهای پیام