تغییر کاربری اراضی کشاوری در رباط کریم با ورود دادستانی
باشگاه خبرنگاران
|
اجتماعی و حوادث
|
سه شنبه، 21 اردیبهشت 1400 - 16:34
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رباط کریم از قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز و آزادسازی اراضی زراعی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، رحیم علیشپور، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رباط کریم اظهار کرد: با صدور دستور قضایی، ۱۴ مورد تغییر کاربری، ۸۷ مورد تفکیک و دیوار کشی و ۷ مورد ساخت بنا به مساحت تقریبی ۴۹۰ متر مربع و یک مورد محوطه سازی به مساحت تقریبی ۱۵۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی قلع و قمع و این اراضی به وضع سابق اعاده شدند.
علیشپور افزود: در پی دریافت گزارشاتی مبنی بر اقدام افراد سود جو به ساخت و سازهای غیر مجاز و تغییر کاربری اراضی زراعی در روستاهای شهرستان رباط کریم، نماینده این دادستانی همراه نمایندگان نهادهای ذیربط و با تامین امنیت توسط عوامل انتظامی در محل حضور یافتند.
وی در این زمینه تاکید کرد: در مجموع قریب به ۶ هکتار در سطح این شهرستان اعمال قانون شد.
انتهای پیام/