خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تذکر کتبی برای بیش از۳۰ اداره درخوزستان/ عید متفاوت‌تر برگزار شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 21 اردیبهشت 1400 - 16:02
اهواز- معاون امنیتی انتظامی استاندار خوزستان گفت: تاکنون بیش از ۳۰ دستگاه اجرایی در این استان به دلیل تعلل و کم‌کاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی تذکر کتبی گرفته‌اند.
خوزستان،فطر،عيد،بهداشتي،رعايت

به گزارش خبرنگار مهر، ولی‌الله حیاتی ظهر امروز سه‌شنبه بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ادارات دولتی تأکید کرد و گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط تیم‌های نظارتی قرارگاه عملیاتی ستاد کرونای استان خوزستان دنبال می‌شود.
بنا به گفته وی، تاکنون بیش از ۳۰ دستگاه اجرایی در خوزستان به دلیل تعلل و کم‌کاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی تذکر کتبی گرفته‌اند.
معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان، از ادامه‌دار بودن محدودیت‌های تردد شبانه در این استان خبر داد و افزود: علاوه بر کنترل ورودی و خروجی‌های استان، در ۱۵ شهر خوزستان محدودیت تردد وجود دارد و از ورود و خروج پلاک‌های غیربومی جلوگیری می‌شود.
حیاتی با بیان اینکه همه آرامستان‌های خوزستان در ایام عید فطر مسدود هستند، اظهار کرد: همچنین نماز عید فطر در فضای باز مساجد این استان و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اقامه خواهد شد.
وی، بر ممنوعیت دیدوبازدیدهای و خریدهای عیدانه عید فطر تأکید کرد و گفت: از مردم تقاضا می‌شود که امسال عید فطر را متفاوت برگزار کنند؛ همچنین با توجه به شرایط کرونایی خوزستان از مردم درخواست می‌شود که از شرکت در تجمع‌ها پرهیز و از دیدوبازدیدها و دیدنی‌ها خودداری کنند.