پدر سه شهید خوزستانی به فرزندانش پیوست
«حاج رضا خادمی موگهی»، پدر شهیدان والامقام «عبدالکریم، عظیم و مصطفی خادمی موگهی» از استان خوزستان در سن ۸۷ سالگی دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

«حاج رضا خادمی موگهی»، پدر شهیدان والامقام «عبدالکریم، عظیم و مصطفی خادمی موگهی» از استان خوزستان در سن ۸۷ سالگی دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
به گزارش ایسنا، «حاج رضا خادمی موگهی» پدر شهیدان معزز «عبدالکریم، عظیم و مصطفی» پس از سالها فراق از فرزندان دلیر و افتخارآفرینش در ۲۰ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ به علت کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
«عبدالکریم خادمی موگهی» یکم فروردین ۱۳۳۷، در شهرستان شوشتر به دنیا آمد.
به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و دوازدهم اردیبهشت ۱۳۶۱ در جاده اهواز-خرمشهر بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
«عظیم خادمی موگهی» بیست و دوم دی ۱۳۴۰، در شهرستان شوشتر به دنیا آمد.
به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت و سوم آذر ۱۳۶۱، در عینخوش بر اثر اصابت سهوی گلوله به قلب، به مقام شهادت نائل شد.
«مصطفی خادمی موگهی» بیستم شهریور ۱۳۴۸، در شهرستان شوشتر متولد شد و بعدها بهعنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و سوم بهمن ۱۳۶۵ در شلمچه بر اثر اصابت گلوله به گردن، به شهادت رسید.
انتهای پیام