خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارات خشکسالی دامنگیر عشایر خراسان رضوی شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 21 اردیبهشت 1400 - 10:30
گروه استان‌ها ــ مدیرکل امور عشایری خراسان رضوی گفت: خسارات خشکسالی دامنگیر عشایر خراسان رضوی شده است و باید تمهیدی برای آن اندیشیده شود.
عشاير،رضوي،دام،خراسان،استان

محمد نبوی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: خسارات خشکسالی و کمبود بارش‌ها امسال دامنگیر خراسان رضوی شده و عشایر استان نیز از این ناحیه متحمل ضربات جبران ناپذیری شده‌اند.
مدیرکل امور عشایری خراسان رضوی بیان کرد: کاهش علوفه و دام مولد بخشی از آفاتی است که خشکسالی نصیب عشایر خراسان رضوی کرده است و خسارات فراوانی از این ناحیه به عشایر استان وارد شده است.
نبوی‌فرد گفت: از سوی دیگر بارندگی‌ها در وضعیت مراتع استان نیز تاثیر خود را گذشته و عشایر را در تغذیه دام خود با معضلات اساسی روبرو کرده است.
علوفه در بازار نیز کمتر شده و اگر عشایر از این راه بخواهند برای دام خود تامین خوراک کنند نیز با مشکل روبرو هستند.
وی تاکید کرد: امسال با توجه به خشکسالی در آبرسانی خود به مناطق عشایری نیز تعداد دستگاه‌های سیار را افزایش داده‌ایم تا از این ناحیه عشایر متحمل ضرر نشوند.
مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی تصریح کرد: در این میان تلاش کرده‌ایم نقش شبکه‌های توزیع و تعاونی‌های عشایری استان را تقویت کنیم تا در تامین مایحتاج دام خود دچار مشکل نشود.
انتهای پیام/281/س